e
Banner

Etiketler: aysem ulusoy



Dijital dönüşüme hazır mıyız?


Yayın: 27-10-2020

Dünyada big data, nesnelerin interneti, Blockchain, e-ihracat, robotlaşma gibi konuların üzerinde durulduğu günümüzde lojistik sektörünün bunlardan ayrı hareket edemeyeceğini vurgulayan ATC Grup Genel Müdürü ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayşem Ulusoy, “Dijitalleşmenin takipçisi değil, öncüsü olmamız gerekiyor. Bu, sürdürülebilir bir büyüme için de kilit bir unsur” dedi. 




'Önce UTİKAD' ekibinin adayı Ayşem Ulusoy


Yayın: 18-12-2020
Kategori: Lojistik

38. Genel Kurulda başkanlığa yeniden aday olmayacağını duyuran UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, "Önce UTİKAD" ekibinde yer alacağını ve Ayşem Ulusoy liderliğinde seçime gireceklerini açıkladı. 




Damla Alışan ve Ayşem Ulusoy lojistikte kadın yönetici olmayı anlattı


Yayın: 09-03-2021
Kategori: Lojistik

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde gerçekleştirdiği “Lojistikte Kadın Yöneticiler” toplantısında, Damla Alışan ve Ayşem Ulusoy sektörde kadın çalışanların önemini, kadınların sektöre etkisini ve sektörün geleceğinde kadının yerini Genç UND’lilere değerlendirdi.




Lojistik kadınlarla güçleniyor!


Yayın: 22-03-2021
Kategori: Lojistik

Lojistik dünyasında üstlendiği farklı görevlerle sektörün gelişimine büyük katkı sağlayan kadın yöneticilerden ATC Grup Genel Müdürü ve UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayşem Ulusoy, liderliğini üstlendiği Önce UTİKAD Ekibi ile derneğin yönetimine talip. Seçilirse UTİKAD’da ikinci kez kadın başkan dönemini başlatacak olan Ulusoy, lojistik sektöründe kadına duyulan güveni ve verilen değeri pekiştirecek. 




UTİKAD'da bayrağı Ayşem Ulusoy devraldı


Yayın: 16-09-2021

UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu 15 Eylül'de Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleşti. 168 oy alan Önce UTİKAD ekibi seçimi kazandı. Ayşem Ulusoy, UTİKAD'In yeni başkanı oldu. 




Ayşem Ulusoy: Kapıkule'deki bekleme ihracatı zorluyor


Yayın: 07-10-2021
Kategori: Lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmetler Üretenleri Derneği UTİKAD, Kapıkule’deki bekleme sürelerinin uzamasıyla ilgili yetkililere yeniden çağrıda bulundu. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, pandemi kısıtlamalarının azalmasıyla birlikte ihracatın arttığını ancak sınır kapılarındaki bekleme sürelerinin sektörü zor duruma soktuğunu ifade etti.




UTİKAD ve WİLAT kadın için güçlerini birleştirdi


Yayın: 09-03-2022
Kategori: Lojistik

UTİKAD ile WiLAT (Women in Logistics And Transport) arasında iyi niyet ve iş birliği protokolü imzalandı. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy ve WiLAT Yönetim Kurulu Başkanı Berna Akyıldız tarafından imzalanan protokol ile lojistik sektöründe “kadın” odaklı çalışmalar için karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği yapılması kararlaştırıldı.




UTİKAD'ın 40. Olağan Genel Kurulu yapıldı


Yayın: 01-12-2022
Kategori: Lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği'nin (UTİKAD), 40. Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Kasım'da gerçekleşti.




UTİKAD, lojistik sektörü için 2023 beklentilerini açıkladı


Yayın: 03-01-2023
Kategori: Lojistik

UTİKAD, düzenlediği bir basın toplantısı ile 2022 yılını değerlendirirken, 2023 yılı ile ilgili öngörülerini paylaştı. UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, "Lojistik sektörüne verilen teşvikler KOBİ’leri kapsayacak şekilde iyi kurgulanmalı ve özellikle Avrupa Yeşil Mutabakatı gibi önemli bir gündem maddesi sektör olarak önümüzde dururken araç dönüşümleri gibi konularda teşviklerin tüm lojistik sektörünü kapsayacak şekilde ele alınması son derece önemli" dedi. 




UTİKAD ve GAİD lojistik sektörü için ortak çalışacak


Yayın: 20-01-2023
Kategori: Lojistik

UTİKAD ve GAİD sektörle ilgili ortak çalışmalar yapmak için iş birliğine gitti.